“Dromen, een geschenk van God?”

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2017
19:30 - 22:00

Locatie
MissieNederland

Categorieën Geen Categorieën


26 oktober 2017 donderdag avond 19.30 – 22.00 uur over dromen, een geschenk van God door Ronald van der Molen. Reserveer nu hier!

Dromen, een geschenk van God

Drukte, verwarring en haast kenmerken vaak ons leven. Onze dagen zijn overvol. Wat in het kabaal vaak verloren gaat is essentieel voor onze geestelijke gezondheid: de stille, zachte stem van God.

  • Waar sta jij ten opzichte van Gods spreken?
  • Welke rol spelen dromen in het ontvangen van God?
  • Wat kun je doen om je dromen vaker te onthouden?
  • Hoe voorkom je dat je Gods stem verkeerd verstaat?
  • Welke principes helpen je ontdekken wat je dromen betekenen?

Tijdens deze bijeenkomst ontdek je hoe God met ons wil communiceren door middel van dromen. Hierdoor wordt het makkelijker om in verbinding te komen met God en met onszelf. Dit leidt tot nieuwe inzichten, inspiratie en creativiteit.

(foto LinkedIN)

Ronald van der Molen is theoloog en eigenaar van www.transformatio.nl Zijn talent is om mensen en organisaties tot ontwikkeling te brengen. Via maatwerktrajecten stimuleer hij organisch leiderschap zodat de betrokkenheid, het werkplezier en de winst toenemen. Toen hij God op een persoonlijke manier leerde kennen, kwam daar het luisteren naar Gods stem bij. Eerst voor zichzelf en later ook voor anderen. Via zijn vrouw Maresca ontdekte hij hoe je Gods stem kunt verstaan via dromen. Sindsdien houd hij een dromen dagboek bij en ervaart hij Gods Tegenwoordigheid terwijl hij slaapt. Samen schreven ze het boek “Dromen, een geschenk van God” in 2015, waarin hun zoektocht met dromen en de interpretatie ervan is vastgelegd. Hij zegt dat dromen & visioenen in de Bijbel de meestgebruikte manier zijn waarop God zich tot mensen richt.

Ronald heeft me gevraagd of de deelnemers de week voorafgaand aan deze bijeenkomst het onderstaande gebed dagelijks willen bidden.

“Onze Vader in de hemel, zend het warme, felle vuur van uw Heilige Geest om ieder ijzig blok waarin ik zit vastgevroren te laten smelten, waardoor ik niet meer kan ’worden’ in U. Schenk mij meer werkelijkheid in mijn ziel, in mijn zijn, nu op dit moment als ik tevoorschijn kom uit de ijzige verharding…
Vader, in Jezus naam vraag ik U alles in mij te tonen wat mij van U afhoudt. Omhul mij nu, Heilige Geest van God, en versterk mijn wil zodat ik er radicaal afstand van kan nemen…

Doorstroom mijn denken en mijn hart met de Heilige aanwezigheid van Jezus. Leer me om de kanalen open te houden en Uw kracht binnen te laten stromen zodat ik kan leven vanuit mijn echte centrum in U…

Doorstroom mij zodat ik een getuige van Jezus zal zijn overal waar ik kom. En zegen uw kerk Heer, dat zij meer en meer de gemeenschap van de Heilige Geest wordt en zo in vlam zal staan van het genezende licht dat de wereld U zal zien zoals U bent.”

Programma:
Leiding van de avond: Martien Timmer AA

Verslaglegging dr. Bert de Ruiter

19.30 uur opening door Martien Timmer AA
19.45 uur Ronald van der Molen presentatie over dromen, een geschenk van God
20.30 korte koffiepauze
20.45 uur gesprek met elkaar en gelegenheid om vragen te stellen
21.50 uur formuleren van enkele conclusies
22.00 uur sluiting

Locatie:
Kantoor MissieNederland
Hoofdstraat 51
3971 KB Driebergen

Een verslag van de avond volgt.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *